A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Супергерої готові до всього!

Супергерої готові до всього!  - саме під таким гаслом з 10 по 12 квітня 2024 року з учнями  4 – 5  класів  Липоводолинського та Берестівського ліцею проведено цікаві та пізнавальні зустрічі, у формі заняття - батлу. Мета: удосконалити знання здобувачів освіти з питань різних видів безпеки, продовжити формувати вміння та  навички правильної та свідомої поведінки  в надзвичайних ситуаціях. В ході занять дітям нагадали про важливі правила безпеки, надали поради, які допоможуть зберегти життя в екстремальних  ситуаціях. «Супергерої»  виконували поставлені  перед ними завдання, діяли оперативно та впевнено, а головне  із задоволенням. Під час зустрічі хлопців та дівчат чекав бонус-можливість поміряти бойовий одяг вогнеборців, навчитися в’язати рятувальні страховочні вузли та потримати в руках справжню рацію.

14:20 15.04.2024

Участь у змаганнях з черліденгу

12 квітня у спортивному залі Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 пройшов III (районний) етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з черліденгу. 5 команд Роменського району змагалися з цього видовищного виду спорту: «Темп» Андріяшівський ліцей-ЗЗСО І-ІІІ, Хмелівський ліцей-ЗЗСО, Недригайлівський ліцей "Мамонти", Роменський ліцей №4 та юні грації Беївського ліцею. Компетентне журі, яке складалося з провідних фахівців з черліденгу області, судило змагання. Наші юні красуні посіли почесне 2-е місце, поступившись лише юним граціям з ліцею №4 м. Ромни. Третіми були дівчата з Недригайлівського ліцею.

10:54 15.04.2024

Змагання з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Роменського району в рамках III етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

12 квітня в м.Ромни відбулися змагання з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Роменського району в рамках III етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

10:50 15.04.2024

Атестація керівників та педагогів закладів освіти

12.04.2024 відбулося засідання атестаційної комісії відділу світи, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.  Членами атестаційної комісії розглянуто матеріали 1 керівника, 4 педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти, керівник та фахівець ІРЦ. 

14:45 12.04.2024

Участь у ІІІ етапі з баскетболу

10-11 квітня чотири найкращих баскетбольних команд Роменського району стали учасниками III (районного) етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу.

14:43 12.04.2024

Відбулася нарада щодо функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти громади

        5 квітня 2024 року за участі співробітників  територіального підрозділу Головного управління ДСНС України у Сумській області Юрія БІЛОНОЖКА та Ярослава ШКАРУПИ, начальника  відділу освіти молоді та спорту Липоводолинської селищної ради  Юлії ШАПРАН та  спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі Наталії КОВАЛЕНКО  відбулася нарада з питання функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти громади. Під час засідання присутні обговорили питання функціонування класів безпеки в закладах загальної середньої освіти, забезпечення класів безпеки відповідно до нормативних документів, планування та реалізації спільних заходів. Учасники наради висловили спільну думку щодо важливості створення та функціонування класів безпеки, адже, наразі вкрай актуальним залишається питання  навчання підростаючого покоління алгоритму дій в різних безпекових ситуаціях.

14:43 05.04.2024

Безпека для дитини – один із головних принципів Нової української школи

Для того, щоб організувати безпечне освітнє середовище, вчительство має володіти певними навичками, адже вміти надати першу допомогу - критична необхідність для кожної людини, особливо в умовах війни. З цією метою в  освітніх закладах громади організовано та розпочато проведення занять з надання домедичної допомоги.

14:58 04.04.2024

ІІ етап змагань зі спортивного орієнтування та волейболу серед дівчат

Сьогодні, 22.03.2024 в рамках реалізації ІІ етапу проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" відбулися змагання зі спортивного орієнтування та з волейболусеред дівчат закладів загальної середньої освіти.

14:36 22.03.2024

Змагання з футзалу

21.03.2024 року в рамках реалізації ініціативи Президента України "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" відбулися змагання з футзалу. 

16:14 21.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень