A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Перемога вихованців БДЮ у ІІ етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» у номінації театральне мистецтво «Маски Мельпомени»

     З метою патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації театрального мистецтва 21 лютого 2020 року в м.Суми  відбувся обласний  етап  Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»  у номінації театральне мистецтво «Маски Мельпомени». За підсумками членів журі  призером конкурсу став театральний колектив Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради  «Промінчики» (керівник Симоненко О.В.).

14:04 24.02.2020

Вітаємо переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

        Протягом 18-19 лютого 2020 року  6 переможців І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук брали участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу. 

10:16 21.02.2020

Методичне об’єднання вчителів англійської мови

   Темі "Ефективні прийоми та методи викладання іноземної мови в закладі загальної середньої освіти" присвячено засідання методичного  об'єднання вчителів іноземної мови Липоводолинської ОТГ, яке відбулося 19 лютого 2020 року на базі КЗ Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів. 

14:25 19.02.2020

Вокально - мистецький конкурс Співограй

З метою виявлення найбільш талановитих дітей  вокального мистецтва Липоводолинської ОТГ, надання їм можливості реалізувати свій творчий потенціал, сприяння участі переможців Конкурсу у обласних, всеукраїнських та міжнародних мистецьких заходах 11 лютого  2020 року  Будинок для дітей та юнацтва провів І етап  Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості в номінації  «художнє виконавство» - «Співограй». Демонстрували свої вокальні здібності 12  вокальних колективів   з 7 ЗЗСО Липоводолинської ОТГ, БДЮ.

23:13 18.02.2020

Змагання в шашки

Відповідно до Календаря спортивно-масових заходів та Положення про проведення командної першості з шашок, з метою впровадження фізичної культури і спорту в повсякденне життя населення, зміцнення їх здоров’я, 02.02.2020 на базі ДЮСШ відбувся турнір з шашок серед територіальних фізкультурно-спортивних клубів.

23:05 18.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень