A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Відкритий чемпіонат Липоводолинщини з армспорту

14.10.2023 у Спортивному клубі "Липова Долина" відбувся відкритий чемпіонат Липоводолинщини з армспорту. Участь в турнірі взяли команди Липоводолинщини, Роменської громади, м.Глухів та м. Суми.

10:36 18.10.2023

Продовжуємо нагадувати здобувачам освіти правила безпеки

11 жовтня спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Наталія Коваленко спільно з представником державної служби надзвичайних ситуацій Юрієм Білоножком  та дільничним офіцером громади Юрієм Логвою з метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки життєдіяльності, виховання навичок безпечної поведінки та дій у надзвичайних ситуаціях, відвідали здобувачів освіти початкової ланки Берестівського, Беївського ліцеїв та Сухогруньської гімназії  та провели пізнавальні заняття для дітей під назвою «Подорож країною Безпеколенд». Навчаючи підростаюче покоління важливих правил пожежної та мінної безпеки, маємо надію, що  дитина, все-таки, зможе в будь якій непередбачуваній ситуації застосувати знання та вміння швидко  та правильно зорієнтуватися . Під час спілкування розповіли маленьким друзям як треба поводитись, щоб не стати учасником надзвичайної події,  пояснили, до яких наслідків призводять пустощі з вогнем, недбалість при використанні різноманітних електроприладів, навчили правильних дій під час пожежі, в разі знаходження небезпечної знахідки. Важливо донести інформацію до дітей в доступному та цікавому форматі. Приємно було спостерігати  активність дітвори під час руханки «Коли сирену чуєш, то ЗСУ працює», що дала змогу не тільки  відпочити, розслабитися, але й повторити алгоритм дій під час сигналу повітряної тривоги, правила поводження в укритті. Наостанок, набуті знання закріпили в ході проведення гри «Можна. Не можна», а задля їх удосконалення роздали дітям пам’ятки з Правилами пожежної та мінної безпеки.

10:39 12.10.2023

Навчально-тренувальний збір з техніки туризму для учнівської молоді Липоводолинської та Синівської громад

 В літній період весь колектив Будинку для дітей та юнацтва долучився до ремонту  туристичного кабінету, для   створення якісних умов для занять туризмом. З перших чисел вересня розпочав роботу кабінет для занять спортивним туризмом.

11:40 09.10.2023

«Юні художники Липоводолинщини»

Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «образотворче мистецтво» – пленер «Перлини Сумщини»

13:55 05.10.2023

Нарада керівників закладів освіти

03.10.2023 відбулася чергова нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О. яка розкрила питання про Про підсумки завершення 2022/2023 навчального року.  

13:57 03.10.2023

«Спробуйте бути хоч трохи добрішими – і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок» (Конфуцій)

Виховувати у дітей почуття  толерантності, бути небайдужими до чужого горя, запобігати дитячому насиллю, виховувати культуру спілкування, - така мета  проведення  Всеукраїнського тижня протидії булінгу, що проходив з 25 по 29 вересня в закладах загальної середньої освіти громади.

15:53 02.10.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2024»: СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ УЧАСНИКІВ

25 вересня 2023 року відкривається доступ до реєстраційної платформи всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика» (триватиме реєстрація виключно до16 жовтня 2023 року).

12:22 22.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень