A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Перемоги юних краєзнавців

З метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу у жовтні 2023 року в заочному форматі було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

15:20 15.12.2023

Насильство - це не ОК! З 25 листопада по 10 грудня 2023 року заклади освіти громади долучилися до участі у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

Повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну загострило чимало проблем українського суспільства: зменшення рівня доходів, безробіття, втрата місця проживання та ін. Таке соціальне напруження є каталізатором негараздів у родині, що може переростати в насильство. Побої, знущання у сім’ї, дискримінація, обмеження прав та багато інших видів насильства для багатьох є щоденною реальністю, про яку мовчать. Мовляв, усі так живуть, тож треба терпіти. Та це не "ОК", терпіти не треба.

16:38 11.12.2023

Продовжуємо підвищувати культуру безпеки в освітньому середовищі

21 листопада спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі Наталія Коваленко, начальник відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту територіального підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій Андрій Смітія та фахівець територіального підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій Юрій Білоножко  завітали на зустріч ліцеїстів  Байрацького ліцею з мобільним класом безпеки. Головною перевагою цього класу є саме мобільність та енергонезалежність. Це дозволить швидко змінювати локації та бути ближчими до укриття.

14:36 22.11.2023

COOL GAMES

В рамках І етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games» 15.11.2023 відбулися змагання учнів закладів освіти Липоводолинської громади ІІ та ІІІ дивізіону. Участь взяли 4 команди ІІ дивізіону  та 3 команди ІІІ дивізіону.

15:11 16.11.2023

І етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games»

З метою реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», збільшення рухової активності учнів відбулися змагання серед учнів І дивізіону в рамках І етапу Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games». Участь у турнірі взяли 5 команд закладів освіти Липоводолинської громади.

11:13 13.11.2023

Айкоси, електронні сигарети, тютюнові вироби та алкоголь – усе це заборонено продавати неповнолітнім

          Однією з причин дитячого пияцтва та тютюнопаління є легковажне та безвідповідальне ставлення дорослих щодо недопустимості продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам.

15:37 09.11.2023

Я. Родина. Україна.

Підбито підсумки ІІ (заключного) етапу щорічного обласного Фестивалю - конкурсу родинних гербів «Я. Родина. Україна».

09:40 30.10.2023

Спільними зусиллями продовжуємо працювати над створенням безпечного простору для дітей у закладах освіти громади

24 жовтня близько сотні ліцеїстів 3-х та 4-х класів Липоводолинського ліцею взяли участь у незвичайному уроці з пожежної та мінної безпеки, який для них провели рятувальники територіального підрозділу ДСНС України та спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.

11:12 27.10.2023

Продовжуємо забезпечення системної роботи, спрямованої на підвищення рівня обізнаності дітей з питань безпеки

18 жовтня проведено спільну оперативну нараду  за участю головного  спеціаліста  відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Наталії Педько, спеціаліста з безпеки в освітньому середовищі Наталії Коваленко та представника територіального підрозділу ДСНС Юрія Білоножка, на якій обговорено питання  функціонування мобільних (пересувних) класів безпеки, формування заявок щодо проведення заходів з використання таких класів в закладах освіти громади та їх тематику.

08:37 19.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень