A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Атестація керівників та педагогів закладів освіти

Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності  закладу освіти. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання. 08.04.2022 відбулося засідання атестаційної комісії відділу світи, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.  Членами атестаційної комісії розглянуто матеріали 5 керівників  та їх заступників, а також 15 педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної освіти Липоводолинської  громади, які атестувалися. 

13:00 08.04.2022

Відбулася обласна виставка-конкурсу «Український сувенір»

З метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, популяризації народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу з 18 до 22 лютого 2022 року  в Сумському ОЦПО та РТМ у заочному форматі відбулася обласна виставка-конкурсу «Український сувенір». До участі у заході долучилося  понад 200 учасників, серед яких за підсумками журі  переможцями  стали і вихованці БДЮ Липоводолинської селищної ради:  у номінації «Різдвяний янгол» Борисенко Діана - І місце, (керівник гуртка «Декоративний розпис» Косенко Л. П.) та  Замниборщ Олександра – ІІ місце ( керівник  гуртка «Рукоділля» Король В.Г.); в  номінації «Сувенір»  Фесун Анна -І місце (керівник гуртка «Юний умілець» Сидоренко В.А.), Зубко Олексій – І місце (керівник гуртка «Художня обробка деревини»  Муравицький С.Г.), Ревенко Дмитро, учень Беївського НВК –ІІ місце, ( керівник Бурдюг О.Ф.).

11:24 05.04.2022

Участь в обласному фестивалі «Олімпіада геніїв України»

     З  метою сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу у січні 2022 року в Сумському ОЦПО та РТМ відбувся обласний фестиваль «Олімпіада геніїв України» (GENIUS Olympiad Ukraine 2022)».

10:31 28.03.2022

Шановні учасники освітнього процесу!

 Для убезпечення всіх учасників освітнього процесу під час правового режиму воєнного стану МОН 25 лютого 2022 року рекомендувало в усіх закладах освіти оголосити канікули щонайменше на два тижні. Тому у ЗЗСО Липоводолинської ТГ були оголошені канікули з 25.02.по 10.03.2022. З 11 березня 2022 року розпочнеться освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання. Для учнів закладів загальної середньої освіти з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб (особи, які внаслідок агресії РФ евакуйовані з місця постійного проживання) навчання також може бути організовано за заявою одного з батьків.

22:14 10.03.2022

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОСИМО ЗБЕРІГАТИ СПОКІЙ

В складних умовах сьогодення у багатьох громадян виникають цілком слушні питання щодо дії в разі виникнення надзвичайних ситуацій соціального характеру. Нижче наводимо практичні поради, підготовлені київськими волонтерами. Прохання поширити цей пост серед знайомих! У будь-якому випадку, зберігаємо спокій та витримку!

08:15 24.02.2022

Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Закінчився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цього року у конкурсі від Липоводолинської ОТГ на розсуд журі було представлено 10 робіт. Згідно з підсумковим протоколом II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (15-18 лютого 2022 р.) п’ять вихованців гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, учнів Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів стали переможцями, а саме : секція експериментальної фізики - Сельніцина Дар'я – І місце, секція астрономії та астрофізики - Замниборщ Олександра – І місце, секція матеріалознавства - Фесун Анна – І місце, секція екологічно безпечні технології та ресурсозбереження - Васюхно Софія – І місце, секція інформаційно-телекомунікаційні системи та технології - Барабаш Маргарита – ІІІ місце, науковий керівник Тимошенко С.О.

09:24 22.02.2022

Фінальні ігри чемпіонату з волейболу

19.02.2022 в спортзалі Липоводолинської СШ І-ІІІ ступенів пройшли фінальні ігри чемпіонату з волейболу. Участь взяли 9 команд Липоводолинщини.

11:29 21.02.2022

Обласний етап Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція:100 років надії і боротьби»

      З метою  громадянського  виховання дітей та молоді на засадах історичної правди про боротьбу українського народу за державну незалежність в Сумському ОЦПО та РТМ в лютому 2022 року проходив обласний етап  Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція:100 років надії і боротьби». Учасниками акції змістовно та докладно у роботах були висвітлені причини виникнення дисидентського руху на Сумщині, ґрунтовно вивчені біографії та життєвий шлях наших земляків. Серед юних пошуківців у напрямку «Боротьба українців проти більшовицької диктатури та військової агресії Росії» стала лауреатом Марюха Каріна, вихованка краєзнавчого гуртка Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради, учениця Беївського НВК:Беївська ЗОШ-Беївський ДНЗ, керівник Головко Володимир Михайлович.

11:17 16.02.2022

Чемпіонат з волейболу

Відповідно до Календаря спортивно-масових заходів, з метою організації змістовного дозвілля населення громади, пропаганди здорового способу життя 12.02.2022 відбулися зональні ігри чемпіонату Липоводолинської громади з волейболу. Фінальні ігри відбудуться 19.02.2022.

13:38 15.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень