A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

фестиваль мистецтв декоративно–вжиткового напрямку «Різдвяний передзвін»

З метою відродження традицій місцевих осередків народного мистецтва, обміну досвідом виконавської майстерності 4 січня 2022 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради проводився  фестиваль мистецтв декоративно–вжиткового напрямку «Різдвяний передзвін», в якому брали участь 8 учасників з трьох ЗЗСО Липоводолинської та Синівської ОТГ, а саме: з Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., Калінінської ЗОШ І-ІІ ст.., Синівської ЗОШ І-ІІІ ст.  В програмі фестивалю проводилися майстер-класи за трьома номінаціями: декоративний розпис - керівник гуртка Косенко Л.П.; виготовлення сувенірів - керівник гуртка Христенко І.А., художня обробка деревини - керівник гуртка Муравицький С.Г. Учні мали можливість оволодіти новими техніками роботи декоративно - вжиткового напряму: навчитися розписувати, виготовляти сувенірні вироби, випилювати лобзиком. Кожен учасник вкладав у свою роботу індивідуальність душі і серця. За креативність, естетичність, оригінальність в оформлення виробів всі учасники були нагороджені грамотами  Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради та солодощами.   

14:06 04.01.2022

Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо, щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

09:43 31.12.2021

Новорічні розваги для учнів пільгових категорій

35 дітей пільгових категорій Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів мали змогу відвідати парк дитячих розваг, кінотеатр, поводити хороводи з Дідом Морозом і Снігуронькою в м.Ромни завдячуючи Народному депутату України Максиму Гузенко та тренеру з вільної боротьби Сергію Федині. Діти отримали масу позитивних емоцій, піднесений новорічний настрій і щиро вдячні організаторам свята.

09:43 29.12.2021

Участь в обласному новорічно-різдвяному святі для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

23 грудня 2021 року, 200 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дошкільного та шкільного віку, які знаходяться під опікою, об’єднало обласне новорічно-різдвяне свято в Палаці культури «Хімік» Приватного акціонерного товариства «Сумихімпром». У даному заходів взяла участь 1 учениця Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.

13:21 24.12.2021

Три заклади загальної середньої освіти Липоводолинської громади отримали ноутбуки

21 грудня 2021 року, за участю голови Сумської обласної державної адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, голови Сумської обласної ради Віктора ФЕДОРЧЕНКА, заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Олени БОЙКО, народних депутатів України Михайла АНАНЧЕНКО, Миколи ЗАДОРОЖНЬОГО, Тетяни СКРИПКИ, Антона ШВАЧКО, директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторії ГРОБОВОЇ, голів територіальних громад та районних державних адміністрацій відбулись урочистості з нагоди передачі ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти області на базі Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації

13:02 24.12.2021

Доброчинна акція до Дня Святого Миколая "Янголи милосердя"

Наближається  одне з новорічно-різдвяних свят День Святого Миколая. Дуже важливо до цього дня зігріти теплотою щирого спілкування тих, хто потребує особливої уваги. Продовжуючи традиції милосердя  вихованці Будинку для дітей та юнацтва разом зі своїми керівниками гуртків долучилися  до доброчинної акції «Янголи милосердя». Підготувавши святкові листівки, новорічні  прикраси, іграшки  вони завітали в інклюзивно-ресурсний центр Липоводолинської селищної ради і порадували діток, які  його відвідують . Частину своїх сувенірів вихованці  передали для дитячого будинку сімейного типу Стешенків з села Панасівка.

14:04 17.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень