A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради

Новини

Презентації авторських концепцій підручників для 5 та 6 класів

З 15 по 24 березня 2023 року проводитимуться презентації авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (5 та 6 класи).

15:18 20.03.2023

Урок-мандрівка «Класом безпеки»

В межах реалізації всеукраїнського проєкту "Клас безпеки" на базі Беївського ліцею Липоводолинської селищної ради представниками        естренних служб з учнями початкових класів був проведений урок-мандрівка «Класом безпеки». Метою даного проєкту є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

16:35 13.03.2023

Особиста першість з шахів

11 березня в приміценні «Публічна бібліотека ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради відбулася особиста першість Липоводолинської селищної ради з шахів серед чоловіків та жінок.

11:55 13.03.2023

Олімпіада Геніїв України

     2 березня відбулася офіційна церемонія оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу «Genius Olimpiad Ukrainie» 2023. GENIUS Olympiad (Олімпіада Геніїв) – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, фінал якого щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.       З усіх куточків нашої країни до національного етапу GENIUS Olympiad Ukraine доєдналися 785 учасників, які представили на розсуд журі 719 проєктів. Вихованці літературного гуртка та гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради взяли активну участь у конкурсі.       В категорії «Мистецтво», підкатегорія «Фотографія» Бут Софія отримала срібну медаль .В категорії «Креативне письмо», підкатегорія «Поезія» Йолкіна Єлизавета отримала бронзову медаль.      Вітаємо вихованців та керівників гуртків Тимошенко Світлану Олександрівну та Касьяненко Валентину Іванівну з заслуженими перемогами!      Пишаємося нашими талановитими гуртківцями!      Бажаємо подальших успіхів нашій талановитій молоді!

15:28 03.03.2023

НОУТБУКИ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

З метою покращення забезпечення ефективної роботи педагогічних працівників 4 заклади загальної середньої освіти Липоводолинської громади отримали 25 ноутбуків, що стало можливим за сприяння Фундації Олени Зеленської в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft».

14:41 27.02.2023

Нарада керівників закладів освіти

27.02.2023 відбулася нарада керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Шапран Ю.О., яка розкрила питання про результати співбесіди директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації з представниками органів управління освітою з питань функціонування та перспектив розвитку освітньої галузі; проаналізувала результати здійснення моніторингу стану організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти області в умовах правового режиму воєнного стану.

14:07 27.02.2023

ЛЕКЦІЯ ВІД «THE HALO TRUST»

27 лютого в залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради представники міжнародної організації «THE HALO TRUST» провели лекцію для керівників закладів освіти та працівників відділу освіти, молоді та спорту щодо мінної безпеки.

14:02 27.02.2023

Конкурс на кращий патріотичний малюнок «А що ти зробив для перемоги?».

   За ініціативи Роменського районного центру комплектування та соціальної підтримки, з метою військово-патріотичного виховання молоді, створення позитивного іміджу Збройних Сил України і популяризації військової служби з 06.02.2023 по 17.02.2023 в старших класах загальноосвітніх навчальних закладів сільських, селищних рад Роменського району проводився конкурс на кращий патріотичний малюнок на тему «А що ти зробив для перемоги?».

16:13 20.02.2023

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Цього року у конкурсі-захисті від Липоводолинської ОТГ на розсуд журі було представлено 12 робіт. Згідно з підсумковим протоколом II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членівМАН (13-16 лютого 2023) два вихованці гуртка «Юний дослідник» БДЮ та 3 учні Липоводолинського ліцею стали переможцями. Відділення фізики та астрономії секція прикладної фізики Семеліт Тимофій І місце (науковий керівник Тимошенко С.О.) Відділення технічних наук секція екологічно безпечні технології та ресурсозбереження Васюхно Софія І місце (науковий керівник Тимошенко С.О.) Відділення інформаційних технологій секція інтернет технологій та WEB – дизайну Невідомий Всеволод ІІІ місце (науковий керівник Лизогуб І.А.) Відділення літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство секція української літератури Курсай Максим ІІІ місце (науковий керівник Мусіян О.Г.) Відділення наук про землю Секція кліматології та метеорології Йолкіна Єлизавета ІІІ місце (науковий керівник Гонтар І.О.) Вітаємо юних науковців Липоводолинщини та наукових керівників і бажаємо подальших успіхів! На ІІІ етап конкурсу -захисту готуються Семеліт Тимофій та Васюхно Софія.

13:08 20.02.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень